|
|
|
Yrityksestä

Teollisen tuotannon aloitimme 2001,  valumarmorialtailla sekä kylpyhuonekalusteilla.Tehtaamme sijaitsee Viron Pärnussa. 

2005 yritysostojen myötä laajensimme toimintaamme kattamaan sisustusta huomattavasti laajemmin ja mukaan tulivat kalusteet,kaapit, keittiöt, sepäntyöt, metallirakenteet.erilaiset corian tuotteet sekä erilaisten graniittituotteiden valmistus. Mottona" meiltä koko sisustus".  

MARMORESTIN tunnetuimpia tuotteita on kansainvälisesti tunnetun disainerin RISTOMATTI RATIAN suunnittelema kylpyhuonekalustesarja RISTOMATTI RATIA STAGE.

STAGE  kalustesarjassa on yhdistetty skandinaavinen kotoinen puu, helppohoitoinen valumarmori sekä ruostumaton teräs. Värejä ja komponentteja yhdistelemällä on mahdollista tehdä noin 400 erilaista kalustekokonaisuutta.

Toimitamme erilaisia altaita, kalusteita, metallituotteita ja osa- tai kokonaissisustuksia laivanrakentajille, rakennusfirmoille, hotelleille, sairaaloille ja jakeluketjuille.  

 Virossa teemme paljon yhteistyötä monien sisustusdisainerien kanssa, joista tunnetuimpia on  Impro OÜ, Lennukas OÜ, Pink OÜ, LUM Partner OÜ, Polka OÜ, Eesti Disainerite Liiduga jne.

Kauttamme myös mittaus ja suunnittelupalvelu.